3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Başkan Ünver'den yeni yıl mesajı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye'nin yanı sıra birçok dünya ülkesinin gıpta ile baktığı Kapadokya bölgesinin ana merkezi Nevşehir'in adına yakışır modern bir kent olması için büyük çalışmalar yaptıklarını belirterek, 2009 yılında da bu amaçlı çalışmaların artarak devam ettirileceğini söyledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında kısa zamanda Nevşehir'in büyüyüp gelişmesi için belediye olarak büyük atılımlar yaptıklarını dile getiren Ünver, vatandaşlardan aldıkları güç ile Nevşehir tarihinde ilklere imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Nevşehir'in sahip olduğu değerler ışığında Türkiye ve dünya genelinde önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Ünver, doğal, tarihi ve kültürel yöndeki zenginliğini etkin bir şekilde değerlendirecek olan Nevşehir'in, bir dünya kenti olması yolunda önemli atılımlar yaşadığını söyledi.

Sadece 2008 yılında başlayıp ve 2009 yılında da devam edecek yatırımlar için 450 milyon YTL'lik bir harcamanın yapılacağını vurgulayan Ünver, vatandaşların desteklerinin Nevşehir'e kazandırılan yatırımların arkasındaki en büyük güç olduğunu kaydetti.

Ünver, "Nevşehirli vatandaşımız artık Türkiye'nin diğer modern kentlerinde gözlemlendiği sosyal yaşam alanlarını, bulunduğu şehirde de istiyor. Vatandaşımızın istek ve taleplerini yerine getirmek bizim en asli görevimizdir. Planlı ve projeli bir şekilde çağın gerektirdiği tüm belediye hizmetlerinin yanı sıra, vatandaşlarımızın eğitim, kültür, sanat gibi hayatın vazgeçilmezleri arasında olan ihtiyaçlarının karşılanmasında da üzerimize düşeni bugüne kadar yerine getirdik, bundan sonra da yerine getirmeye çaba harcayacağız. Tüm yaptığımız çalışmaların tabanında yatan tek ana güç, halkımızın bize verdiği destek ve katkıdır. Bunun şuurunda olarak özellikle 5 yıla yaklaşan hizmet görevimiz sırasında Nevşehir'de daha modern ve çağdaş bir görünüm ortaya koyabilme adına ciddi alt ve üst yapı çalışmalarını gerçekleştirdik. Bu azim ve kararlılık içerisinde de bu kapsamlı çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğimizin bilinmesini istiyorum" dedi.

Ünver, acı ve tatlı olayları ile bir yılı daha geride bıraktıklarını da ifade ederek, 2009 yılının öncelikli olarak Nevşehir'e ve tüm ülkemize hayırlar ve bereketler getirmesi dileğinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 13:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?