3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Başkan Ünver'e teşekkür plaketi

Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Yeni ve Lale Sanayi sitelerinin asfalt ve kilitli parke taşı ile döşenmesinde gösterdiği başarılı çalışmalar nedeniyle Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e plaket takdim etti.

Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelerine yönelik olarak dayanışma yemeği verildi. Yemeğe onur konuğu olarak Nevşehir Belediye Meclis üyeleri ile birlikte katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, üyelere hitaben de bir konuşma yaptı.

Ortaya konulan bu dayanışma birlik ve beraberlikten dolayı tüm üyeleri tebrik eden Ünver, "Yüreklerin toplu vurması son derece önemli. Biz yapmamız gerektiğine inandığımız işleri yapıyoruz. Burada siz sanayicilerimizin büyük yardımlarını görüyoruz. Yeni ve Lale Sanayi sitelerinin asfaltlanması ve kilitli parke taşı döşenmesinde, Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, belediyemiz ile sizlerin irtibatını sağladı" dedi.

Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak yaptıkları çalışmanın kaynakları harekete geçirip, bu kaynakları halkın lehinde kullanmak olduğunu ifade ederek, "Bizim yaptığımız kaynakları harekete geçirip, bu kaynakları sizlerin lehinize kullanmak. Bu yola çıktığımızda bu sözü vererek çıktık. Lale ve Yeni Sanayi sitesinde yol düzenleme çalışmalarını tamamladık. Halen eksikliklerimizin olduğunu biliyorum. Bundan sonraki süreçte sanayi içerisindeki yeşil alanları düzenleyeceğiz. Benim için tüm sivil toplum örgütleri önemli ve kıymetli. Çünkü bu insanların üyelerine karşı sorumlulukları var. Sivil toplum örgütlerinin yöneticileri kendi üyeleri ile bizler arasında köprü oluşturuyor. O sivil toplum örgütünün temsilcisinin bizlere ulaştırdığı talebi, biz sadece o yöneticinin kişisel bir talebi değil, o kişinin seçtiği tüm üyelerin ortak bir isteği olarak ele alıyoruz. Bu da olumlu çalışmalara gitmemize neden oluyor. Nevşehir son yıllarda sadece Lale ve Yeni Sanayi siteleri ile değil, şehrin yeni yaşam alanları, şehir merkezi ve mahalleleri ile ciddi aşamalar kaydediyor. Bir kaç yıl sonra beklediğimiz ve özlediğimiz Nevşehir'i hep birlikte yaşıyor olacağız. Gerçekten çok işimiz vardı. Sizlerin yardımları ile çok zor olanları başardık. Artık Nevşehir altyapı meselelerini çözüyor. Gönül gönüle olduğumuz zaman ve yüreklerin topluca vurduğu zaman, bu şehir adına yapamayacağımız hiçbir şeyin olmadığına ben inanıyorum. 2008'de başlayıp 2009'da tamamlayacağımız yatırımlarımızla yapılacak harcama 450 milyon YTL. Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki yeni toplu konut alanları, hastane, Atık Su Arıtma Tesisi, pazaryeri ve diğer yatırımlarla beraber gerçekleştirilecek harcama bu şekilde ortaya konuyor. Hepsi halkımıza helal hoş olsun" şeklinde konuştu.

Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı'da, kendisinin Nevşehir sanayi sitesi'ne 1971 yılında geldiğini, o günden bugüne kadar sanayinin yollarında etkin bir düzenleme yapılması çağrılarına ilk kez Ünver'in cevap verdiğini belirterek, ayrıca oda için Nevşehir Belediyesi'nin yaptırdığı bir merkezi tahsis etmesinden de oldukça memnun kaldıklarını belirterek Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkür ederek, plaketini takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 10:41:27
Güncelleme :26 Aralık 2008 Cuma 10:44:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?