6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

Başkandan bilgisayar yardımı

Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş, Bahçeli Köyü İlköğretim Okulu'na bilgisayar yardımında bulundu. 

Beraberinde Başkan Vekili Kazım Şahin ile birlikte, Ürgüp ilçesine bağlı Bahçeli köyünde İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş, burada okul öğretmenleri ile bir süre sohbet etti. Daha sonra öğrencilerle birlikte masa tenisi oynayan Başkan Ödemiş, öğrencilere kendi çocukluk yıllarındaki anılarını anlattı. 

Günümüzün teknoloji ve bilgi çağı olduğunu belirten Ödemiş, öğrencilerden derslerine iyi çalışarak ileride hem memleketlerine hem de ülkelerine faydalı birer birey olmalarını istedi.

Köy çocuklarının eğitimine destek vermek için Ürgüp Belediyesi olarak bir adet bilgisayar yardımında bulunduklarını, bunun yanında okulun boya ve badana işleri için de yardımcı olacaklarını kaydeden Ödemiş, "Köylerdeki okullarda bulunan öğretmenlerimiz ve çocuklarımız, kısıtlı imkanlarla eğitimlerini sürdürmek zorunda kalıyor.

Bizler de yerel yöneticiler olarak onları desteklemek istiyoruz. Bu nedenle ilk olarak bir bilgisayar bağışında bulunduk. Çünkü bilgisayarın günümüzde büyük bir önemi var. Çocuklarımızın küçük yaşlarda bilgisayar öğrenerek eğitimlerini sürdürmelerini istiyoruz" dedi. 

Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Bahçeli Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Seçil Çakır, okulda büyük bir kütüphane ve bilgisayar laboratuarı oluşturmak istediklerini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2007 Pazartesi 15:13:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
faruk solmaz IP: 212.175.137.xxx Tarih : 1.03.2007 11:22:08
sayın başkanım yaptığın hizmetlerden dolayı sizi kutluyorum.zaten sosyal demokrata da bu tür hizmetler yakışır.hizmetleriyin devamını dilerim.