4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Basketbol şampiyonası sona erdi

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Küçük Erkekler Basketbol Anadolu Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada birinciliği Tarsus Amarikan Koleji elde etti.

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Küçük Erkekler Basketbol Anadolu Şampiyonası'na 2 ayrı grupta 8 takım katıldı. 15 Nisan 2009 tarihinde başlayan müsabakalarda, A Grubu’nda Samsun DSİ Spor, Samsun YOÖ Spor, Tekirdaş Tredaş Spor ve Rize Belediye Spor, B Grubu’nda ise Adana Gündoğdu Spor, Diyarbakır DİSKİ Spor, Manisa Gençlik Spor ve Mersin Amerikan Koleji takımları mücadele etti.

Oldukça çekişmeli müsabakalara sahne olan şampiyonada birinciliği Mersin Tarsus Amerikan Koleji elde ederken, Manisa Gençlikspor ikinci ve Tekirdağ Trdeaş Spor Kulübü’de üçüncü oldu. Şampiyonada dereceye giren takımlara kupaları Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nafiz Köksal ve Basketbol Federasyonu temsilcileri tarafından verildi.

Anadolu şampiyonasında ilk 2 sırayı elde eden takımlar 28 Nisan-3 Mayıs 2009 tarihleri arasında Tekirdağ’da gerçekleştirilecek olan Küçük Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 10:31:01
Güncelleme :20 Nisan 2009 Pazartesi 10:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?