4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Bayan kaymakam göreve başladı

Nevşehir'in Avanos Kaymakamlığı görevine atanan Aylin Kırcı Duman, yeni görevine başladı.

Kaymakamlar Kararnamesi ile Edirne'nin İpsala Kaymakamı ilken Avanos Kaymakamlığı görevine atanan Aylin Kırcı Duman, ilçeye gelerek görevine başladı. Göreve başladığı ilk gün makamında tebrikleri kabul ederek daire müdürleri ile bir araya gelen Aylin Kırcı Duman, ilçenin sorunları hakkında bir brifing aldı.

'AYLİN KIRCI DUMAN KİMDİR?'

1970 Bilecik doğumlu olan Aylin Kırcı Duman, ilk ve orta öğretimini Bilecik'te yaptıktan sonra, 1991 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra ODTÜ Sosyoloji Bölümü'ne devam eden Duman, memuriyete 1992 yılında Bilecik Kaymakam adayı olarak başladı.

1994 yılında İngiltere'de 8 ay süreyle staj yapan ve bu sürede İngiltere ve Türkiye'de Sağlık Reformu konulu tez hazırlayan Aylin Kırcı Duman, daha sonra sırasıyla Kütahya-Dumlupınar, Çorum-Laçin, Niğde-Çiftlik ve Kars-Kağızman kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

Son olarak Edirne-İspala Kaymakamlığı görevini yapan Aylin Kırcı Duman, bu görevini 5 yıldır sürdürüyordu. Duman ayrıca evli ve bir çocuk annesi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2009 Çarşamba 13:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?