4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Belediye Başkanı'na kontör tuzağı

NEVŞEHİR’in merkez ilçeye bağlı Nar Beldesi'nin AKP'li Belediye Başkanı 48 yaşındaki Yusuf Kurugöllü de kontör dolandırıcılarının tuzağına düştü. Başkan Karagöllü’den bin 120 YTL’lik kontör dolandıran zanlı aranıyor.

Nar Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü’nün anlatımına göre kendisini cep telefonu ile arayan bir kişi, Ankara Mamak Asayiş Amiri Başkomiser Özden Yücelbaş olduğunu öne sürerek, cep telefonundan savcı beyin eşine küfür ve hakaret edildiğinin belirlendiğini söyledi. Telefonla arayan kişiye, kendisinin Belediye Başkanı olduğunu ve olayla herhangi bir ilgisinin bulunmadığını anlattığını belirten Kurugöllü şunları söyledi:

“Aynı kişi, ‘Başkanım, biz de biliyoruz böyle bir şey yapmazsınız. Ancak, biz bu konu ile ilgili araştırma yapıyoruz. Bu şekilde dolandırıcılık olayları var, bu şahısları tespit etmeye çalışıyoruz’ diyerek, benden 4 hatt ile bu hatlara 3'er adet 250 lik kontör yüklememi istedi.”

Kişinin istediği hatları alıp, hat numaraları ile kontör şifrelerini telefonla bildirdiğini anlatan Başkan Kurugöllü, aynı kişinin daha sonra tekrar arayarak yine kontör istemesi üzerine dolandırıldığını anlayarak durumu polise bildirdiğini belirtti. Kurugöllü’nün dolandırıcıya aldığı hat ve kontörlerinin toplam değerinin bin 120 YTL olduğu, dolandırıcının yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

DHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 11:49:27
Güncelleme :9 Nisan 2008 Çarşamba 11:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YASEMİN TEKİN IP: 88.232.33.xxx Tarih : 10.05.2008 19:07:44

AYNI ŞEKİLDE BENDE ARANDIM. ONLARIN KONTOR İSTEMESİNE OLANAK VERMEDEN HADLERİNİ BİLDİRDİM. DAHA SONRA SİNCAN KARAKOLUNU ARADIM BÖYLE BİRŞEYLER OLUP OLMADIĞINI SORDUM VE KARAKOLDA ASLA BU ŞAHSIN ADINDA BİRİSİ OLMADIĞINI ÖĞRENDİM. UCUZ KURTULDUM YANİ. BU İNSANLARA ZAVALLI DİYORUM. ELİ EKMEK TUTMAYAN , BELEŞÇİ GEÇİNEN ASALAKLAR...