7
Mayıs
2024
Salı
NEVŞEHİR

Belediye personeline seminer

Nevşehir Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği işbirliği ile gerçekleştirilen hizmet içi eğitim çalışmalarına Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde başlandı. 

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Kaya, Cafer Okur ve Atilla Seçen'in yanı sıra, Nevşehir Belediyesi'nin birim amirleri ve ilçe ve belde belediye personellerinin katıldığı hizmet içi eğitim semineri 2 gün süre ile devam edecek. Seminerin açılışında konuşan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, belediyelerdeki uygulamalarda birlik ve beraberliğin sağlanması amacında olduklarını belirterek, düzenlenen hizmet içi eğitim semineri ile belediye mevzuatı ve uygulamalarının ele alınacağını ifade etti. 

Türkiye Belediyeler Birliği Temsilcisi Cemal Özyardımcı, 2 gün süre ile devam edilecek seminerde halen taslak halinde olan Belediye Gelirleri Kanun Taslağının ele alınacağını, buradan çıkacak fikirlerin, taslağın olgunlaşmasında önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti. 

Özyardımcı, seminerde ayrıca yürürlükteki 5393 Sayılı Belediye Kanunu ile 5018 sayılı Mali Yönetim ve Kontrol Kanunu'nun belediyelerdeki uygulamaları, belediye uygulama ve mevzuatları ile ortaya çıkan diğer sorunların ele alınacağını belirtti


iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2006 Cuma 11:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?