4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Belediye'den online destek programı

Nevşehir Belediyesi, Online Sınav Hazırlık ve Ders Destek Programı'nı öğretmenlere ve öğrencilere tanıttı.

Nevşehir Belediyesi tarafından 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlatılan Online Sınav Hazırlık ve Ders Destek Programı tanıtımına, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra kentteki ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarından çok sayıda eğitmen katıldı.

Programın uygulanması konusunda Digi Dersane Bayi Koordinatörü Mahir Uyumlu, 2 bin 500 öğrenciye sistem hakkında bilgiler verdi. Öğrencinin müfredat programına da uyum sağlayan bu sistemle eğitime fayda sağlanacak.

Mahir Uyumlu, sistemden yararlanmak isteyen öğrencilere dağıtılan CD'ler içerisinde her öğrenci için bir şifre verildiğini kaydetti. Şifre aracılğıyla öğrencilerin belediyenin resmi internet adresi olan www.nevsehir.bel.tr'yi tıklayarak sisteme girebileceklerini kaydeden Uyumlu, sistem sayesinde öğrencilerin daha fazla bilgi birikimiyle mezun olabileceklerini dile getirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise belediye olarak eğitim programının, öğrenme kalitesini artıracağını söyledi. Ünver, "Eğitimin ne kadar önemli olduğu bilinciyle siz kıymetli öğrencilerimizin eğitimlerine fayda sağlamaya çalışıyoruz. Online Sınav Hazırlık ve Ders Destek Programı ile ders çalışma yöntemleri zenginleşecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 18:35:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?