5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Belediyeden TS ISO 1002 çalışması

NEVŞEHİR BELEDİYESİ TS ISO 1002 BELGESİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Hizmetin etkin ve sürdürülebilir bir düzeyde ele alınarak uygula bilirliğinin sağlanması yönünde köklü çalışmalar sergileyen Nevşehir Belediyesi, yine Türkiye'de ilk kez bir belediyenin sahip olabileceği TS ISO 1002 Vatandaş Şikayeti ve Yönetim Sistemi belgesi alabilmek için personel eğitimlerine başladı.

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)'in ana idari binası Paşa Konağı'nda başlayan ve TSE Personel ve Sistem Bilgilendirme Merkezi Başkanlığı'ndan eğitimci Mehmet Bozdemir'in verdiği eğitime, Nevşehir Belediyesi'nin hizmet birim yetkilileri katılıyor.

TSE Nevşehir İl Temsilcisi Erol Güneş'in de katıldığı eğitim çalışmasında, Vatandaş şikayeti ve yönetim sistemi bilgilerini aktaran eğitimci Mehmet Bozdemir, bugün için dünyanın yanı sıra ülkemizdeki holding kuruluşlarının adeta vazgeçilmez bir birimi haline getirdikleri vatandaş şikayet ve yönetim sistemini, Türkiye genelindeki il belediyeleri içerisinde ilk kez Nevşehir Belediyesi'nin ele aldığını ve uygulama kararlılığı içerisinde olduğunu kaydetti.

2 gün süre ile devam edecek temel eğitimde, TS ISO 1002 Vatandaş Şikayeti ve Yönetim Sistemi Belgesi tüm yönleri ile ele alınacak.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 13:50:03
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 14:10:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?