4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Belediyenin çalışmaları sürüyor

Nevşehir Belediyesi tarafından Ragıp Üner ve Güzelyurt mahallelerinde gerçekleştirilen yol düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Nevşehir'de bugüne kadar gerçekleştirilen en yoğun ve en geniş yol düzenleme çalışmalarından biri olan Ragıp Üner ve Güzelyurt mahallelerinde toplam 113 bin 613 bin metrekarelik bir alanda çalışmalar son hızla devam ediyor.

Güzelyurt Mahallesi'nin Vefa Küçük Caddesi’nin bir baştan bir uca kilitli parke taşı ile döşeneceği çalışmalarda, diğer sokak ve stabilize kaplamalı olan alanlarda kilitli parke taşı ile kaplanacak. Kilitli parke taşı döşenmesine yönelik alt yapı çalışmalarına başlanıldığı bu merkezlerde Ragıp Üner ve Güzelyurt Mahallesi'ndeki toplam 113 bin 613 metrekarelik bir alanı kapsayan yol ağındaki kilitli parke taşı döşenme çalışmalarının önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanıyor.

Nevşehir'de özellikle son yıllarda büyük bir gelişim atağına giren modern görünümlü sosyal gelişim alanlarından biri haline gelen Güzelyurt ve Ragıp Üner mahallerinin ana ulaşım ağının, yağmur ve kar sularının yanı sıra, doğalgaz çalışmaları nedeniyle zarar görmesi sonrasında Nevşehir Belediyesi, bu alanlarda yol ulaşım ağının kilitli parke taşı döşenmesi ile çözüme ulaştırılmasına karar vermişti. Söz konusu çalışmalarda 10 bin 750 metrelik alanda beton yağmur oluğu ve 16 bin 138 metrelik alanda da beton bordür taşı döşemesi yapılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 13:22:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?