5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Belediyeye yeni ek hizmet binası

NEVŞEHİR BELEDİYESİ'NE YENİ EK HİZMET BİNASI

Nevşehir'de çağın gerektirdiği hizmetleri vatandaşlara sunma yönünde oldukça yoğun mesai harcayan Nevşehir Belediyesi, Kaldırım Mezarlığı yanında 6 farklı hizmet alanını tek bir merkezde toplamayı planlıyor.

Nevşehir'in Kaldırım Mezarlığı yanında toplam 450 metrekarelik bir alan üzerine iki kat halinde inşa edilecek Nevşehir Belediyesi'nin yeni hizmet üniteleri arasında yer alan Kent Danışma Merkezi, Mezarlıklar Müdürlüğü, Tahsilat Bürosu İtfaiye Acil Müdahale, Morg ve Gazilhane'nin yapım çalışmalarına Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlanıldı.

İki kat olarak planlanan ve birinci katında Kent Danışma Merkezi,Tahsilat Bürosu,İtfaiye Acil Kurtarma birimi ve cenaze araçları için garaj bulunacak.

Birinci katın hemen arka bölümüne de bu hizmet birimlerinden ayrı olarak ölü yıkama yeri olarak da isimlendirilen Gazilhane ve yine ölülerin bulundurulabileceği tam donanımlı Morg'da yapılacak.

Merkezin ikinci katında ise Nevşehir Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet üniteleri yer alacak.

Bir çok alandaki temel hizmetleri tek bir alanda toplanacağı Kaldırım Mezarlığı yanındaki merkezin Haziran ayı içerisinde hizmete kazandırılması planlanıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 13:39:04
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 14:54:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?