5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Bilgisayar kurslarına büyük ilgi

NEVŞEHİR'DE BİLGİSAYAR KULLANIM KURSLARINA BÜYÜK İLGİ

21. yüzyıl bilgi çağının en önemli ihtiyaçlarından biri haline gelen bilgisayar kullanımı, her yaş grubundan insanıbilgisayar öğrenmeye yönlendiriyor.Bilgi teknolojilerinin dünyanın gelişim hızını belirlemeye devam ettiği günümüzde, bilgisayar kullanımının yaygınlaştırılması için yoğun çaba harcayan kurumlardan biri haline gelen Nevşehir Belediyesi, bu alanda Kapadokya Eğitim Merkezi(KAPEM) kanalıyla her eğitim döneminde açtığı bilgisayar kullanımı kursu ile bu alanda etkinliğini sürdürüyor.

Nevşehir Belediyesi'ne bağlı olarak eğitim çalışmaları yapan KAPEM'de, en fazla ilgi gören bilgisayar kursları her yaş grubundaki kişilerin en yoğun katılım gösterdiği kurslar arasında ilk sırayı alıyor.

Halen 17. eğitim döneminin devam ettiği KAPEM'de bu güne kadar açılan eğitim kursları ile 5 bine yakın genç kız kadın ve erkek,uzman eğiticilerin gözetiminde bilgisayar kullanımı eğitime katılarak sertifika kazandı. Halen 200 e yakın kişinin hafta içi ve hafta sonu devam ettiği bilgisayar kullanım kursu Nevşehir Belediyesi Bilgisayar Eğitim Yurdu'nda devam ediyor.

NEVŞEHİR'DE BİLGİSAYAR KULLANIM KURSLARINA BÜYÜK İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2010 Pazartesi 15:20:04
Güncelleme :8 Kasım 2010 Pazartesi 18:29:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?