5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Bir gecede 2 cinayet!

NEVŞEHİR'DE AYNI GECE 2 CİNAYET

Nevşehir'de dün gece 2 saat arayla 2 cinayet işlendi. Olaylarda bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı annesinin yanında bulunan eşi D.T.'yi (24) evinde bıçakla yaralayan Hüseyin T. isimli şahıs, daha sonra Yeni Mahalle Sahil Sokak'ta cep telefonu satıcılığı yapan Oğuzhan Korkutmaz'ın (32) yanına giderek henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine yanında bulundurduğu pompalı av tüfeğini Oğuzhan Korkutmaz'a yönelten Hüseyin T., 5 el ateş etti. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından

Dr. İbrahim Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Oğuzhan Korkutmaz, tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan cinayet zanlısı Hüseyin T., daha sonra polis tarafından yakalandı.

Nevşehir'de ikinci cinayet Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvarda bir kişinin bıçaklanarak yattığını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Nevşehir Dr. İbrahim Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emin Güler (29) isimli şahıs, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Cinayeti aralarındaki bir husumet nedeniyle işlediği ileri sürülen zanlı M.Ç. (28), polis tarafından yakalandı.

Polis, her iki cinayetle ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

NEVŞEHİR'DE AYNI GECE 2 CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 13:37:04
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 13:56:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan IP: 88.226.130.xxx Tarih : 9.03.2010 16:46:30

Kur’an-ı Kerim gayet açık bir şekilde başkasını öldürmeyi yasaklar; "Hak bir sebep olmadıkça, Allah’ın haram kıldığı canı öldürmeyin" (İsra Sûresi, 32) buyurur.

“Kim bir canı, kısas olmadan veya yeryüzünde bir fesadı olmaksızın öldürürse, sanki bütün insanları öldürmüş gibidir. Kim de birinin hayatına vesile olursa, sanki bütün insanları hayatlandırmış gibidir.” (Maide Sûresi, 32)

Kendimize gelelim arkadaşlar insan canı bu kadar ucuzmu hak var hukuk var dizilerden mafya filmlerden anlaşılan çok etkilenmişiz.