5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Burcu Güneş yorgunluk attı

KAPADOKYA HAYRANI BURCU GÜNEŞ

Pop müziğin sevilen sanatçılarından Burcu Güneş, sahne aldığı Kapadokya'da yılbaşı yorgunluğunu peribacalarını gezerek attı. Güzel sanatçı, peribacaları arasında yanında poz verdiği deve tarafından az kalsın ısırılıyordu.

Sahne aldığı CCR Hotels'de 2010 yılına hayranları ile birlikte sahnede giren Burcu Güneş, gecenin yorgunluğunu atmak için sabah erken saatlerde bölge turuna çıktı. Dünyanın en ilginç yeryüzü oluşumları arasında yer alan peribacalarını görmek için Avanos ilçesine giden Burcu Güneş, burada yerli ve yabancı turistlerin en fazla ziyaret ettiği mekanlardan biri olan Paşabağ'daki peribacalarını gezdi.

Peribacaları arasında 'Fatik' adlı bir deve ile fotoğraf çektirmek isteyen Burcu Güneş, korkuyla da olsa yaklaşabildiği devenin bir anda huysuzlanması üzerine zor anlar yaşadı. Huysuzlanan deve, gazetecilere poz veren Güneş'i az daha ısırıyordu. Çığlık atarak devenin yanından uzaklaşan güzel sanatçı daha sonra bölge turuna devam etti. İlginç şekilli peribacaları arasında bol bol fotoğraf çektiren Burcu Güneş, daha sonra Avanos ilçesinde yer alan halı mağazalarını ve çanak atölyelerini de gezdi.

2009 yılını değerlendirerek 2010 yılından beklentilerini açıklayan Burcu Güneş, yeni yılda hayranlarının karşısına birçok sürprizle çıkacağını söyledi. Yeni projelerinin bulunduğunu belirten Güneş, "2010 yılı benim için çok yoğun geçecek. Bir yandan albümümün tanıtım çalışmalarını yürütürken bir yandan da yeni projelerle müzikseverlerin karşısında olacağım. Umarım hem benim için hem de Türkiye için mutlu, huzurlu ve başarılı bir yıl olur" dedi.

Kapadokya bölgesine olan hayranlığını da dile getiren güzel sanatçı, "Burası gerçekten çok büyüleyici. Daha önce gelmiştim ama hiç gezme şansım olmamıştı. Peribacaları arasında yeni yıla girmek muhteşemdi." diye konuştu.

KAPADOKYA HAYRANI BURCU GÜNEŞ
KAPADOKYA HAYRANI BURCU GÜNEŞ
KAPADOKYA HAYRANI BURCU GÜNEŞ
KAPADOKYA HAYRANI BURCU GÜNEŞ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 13:25:04
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 15:01:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?