5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Buzlu yolda kaza: 4 yaralı

Nevşehir'de buzlanan yolda kontrolden çıkıp kayan otomobil, karşı şeride geçerek görev yerlerine gitmekte olan polis ekiplerinin aracına çarptı. Kazada 3'ü polis memuru 4 kişi yaralandı.

Trafik kazası, dün gece saat 23.30 sıralarında Nevşehir-Niğde karayolu Göre Boğazı mevkiinde Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yakınlarında meydana geldi. Nilüfer Seçilmiş (34) yönetimindeki 50 EE 788 plakalı otomobil, Niğde istikametinden Nevşehir istikametine seyir ettiği sırada yoldaki gizli buzlanmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp orta refüjü aşarak Nevşehir istikametinden gelen polis memuru Bülent Şenol (38)'un kullandığı 50 A 5933 plakalı polis otosuna çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü Nilüfer Seçilmiş ile polis aracı sürücüsü Bülent Şenol ile polis memurları Murat Tutal (43) ve Kamil Şahin (40) yaralandı. Kaza sonrası karayolu yaklaşık bir saat ulaşıma kapandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Nevşehir İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi ile Özel Versa ve Kapadokya Hastanelerine kaldırıldı. Kazayı duyan İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel ile polis memurlarının mesai arkadaşları da yaralıları kaldırıldıkları hastanelerde ziyaret etti. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

CHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2013 Çarşamba 18:43:22
Güncelleme :31 Ocak 2013 Perşembe 18:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?