3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Çakmaklı sinema dünyasına dönüyor

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızlarından Serpil Çakmaklı, uzunca bir süre ara verdiği sanat yaşamına yeniden dönme kararı aldı.

Kendisine ait bir prodüksiyon şirketi kurma hazırlığında olan güzel oyuncu, bir de yeni albüm müjdesi verdi.

1980'li yıllarda çevirdiği sinema filmleri ve dizileriyle Yeşilçam'ın unutulmazları arasına giren Serpil Çakmaklı, Nevşehir'de Özel Eryılmaz Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Özel Eryılmaz Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Eryılmaz ile birlikte merkezi gezen Serpil Çakmaklı, buradaki çocuklarla yakından ilgilendi. Kendisi de bir kız çocuk annesi olan Çakmaklı, burada eğitilebilir çocukların derslerini izleyerek onlarla vakit geçirdi. Kendisine armağan edilen bir resmi imzalayan Serpil Çakmaklı, daha sonra merkezdeki çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdi.

Burada gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Serpil Çakmaklı, bir cinayete kurban giden yeğeni ve kızı nedeniyle uzun zamandır ara verdiği sanat yaşamına, yeniden döneceğinin müjdesini verdi. Kendisine ait bir prodüksiyon ve cast şirketi kurma hazırlığında olduğunu ifade eden Çakmaklı, yapacağı sinema filmleri ve dizileri için yıllarını sanata vermiş, ancak unutulan eski yıldızlarla çalışacağını açıkladı. Sanat dünyasına hızlı bir giriş yapma hazırlığında olduğunu vurgulayan Çakmaklı, "Şu anda kuracağım şirketin hazırlıkları devam ediyor. Belki ileride sürpriz bir ortağım da olabilir. Güzel işler yapacağım. Dizi, sinema projesi, festival organizasyonları gibi geniş kapsamlı bir iş olacak. Durdum durdum ama hızlı bir dönüş yapıyorum" dedi.

Sinemanın yanında müzik dünyasına da döneceğini kaydeden Serpil Çakmaklı, yeni bir albüm hazırlığında olduğu söyledi. Bunun için ünlü isimlerle çalıştığını ifade eden Çakmaklı, "Albüm için repertuar hazır. Yaklaşık 3 ay sonra albümüm çıkmış olacak. Suat Aydoğan, Feyyaz Kuriş gibi aranjörlerle çalışacağım. Albümüm de Hakkı Yalçın, Murat Güneş gibi usta isimlerden aldığım şarkılar var. Şarkılar çok güzel, herkesin beğeneceğini umuyorum" diye konuştu.

Serpil Çakmaklı son olarak, gezdiği rehabilitasyon merkezi için de değerlendirmelerde bulundu. Buradaki öğrencilerin kendisini çok etkilediğini ifade eden Çakmaklı, merkezin oldukça lüks ve bakımlı olmasından dolayı da yöneticilerine teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2008 Pazar 12:42:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?