4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Celal Yiğit DP'ye katıldı

AK Parti'den istifa eden Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, DP'ye katıldı.


Bir süre önce AK Parti'den istifa ettiğini açıklayan Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kavak Belde Belediye Başkanı Celal Yiğit, DP'ye katıldı.

Yiğit'in partiye katılışı nedeniyle düzenlenen törene, parti yöneticilerinin yanı sıra aday adayları ve partililer katıldı. Törende konuşan DP Nevşehir İl Başkanı Fatih Çiftçi, Türkiye'nin sorunlarının çözümü için DP'nin iktidar olması gerektiğini belirterek, son günlerde partilerine olan yoğun katılımlarla iktidara yürüdüklerini söyledi. Yiğit'in partilerine katılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Çiftçi, "Bu geçişten dolayı biz onur duyduk.

Bu geçişler çığ gibi büyümektedir. 29 Mart seçimlerinde Demokrat Parti gerçekten bir sürprize imza atacaktır. Bu Türkiye tarihi için bir milat olacaktır. Kavak Belediye Başkanımızın geçişi partimize ve Nevşehir'imize hayırlı uğurlu olur. Biz bu geçişten son derece mutlu ve gururluyuz" dedi.
Çiftçi, konuşmasının ardından Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'e DP rozetini takarak tebrik etti.


Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ise, beldesine bundan sonra DP çatısı altında hizmet edeceğinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Başkanlığı döneminde Kavak beldesinde birçok önemli hizmete imza attığını ifade eden Celal Yiğit, "Bundan sonrada bıkmadan, usanmadan beldeme hizmet etmeyi sürdüreceğim. Burada bana destek olan tüm belde halkına şükranlarımı sunuyorum. DP yöneticilerine de bana gösterdikleri ilgi ve yakınlıktan dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 19:50:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?