4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Cenaze hizmetlerine vatandaş desteği

Nevşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen cenaze hizmetlerine vatandaşların desteği sürüyor.

Mezarlıklar Müdürlüğü çatısı altında hizmet verecek bir cenaze taşıma aracı daha Nevşehir Belediyesi'ne hibe edildi.

Nevşehirli hayırsever işadamı Mustafa Paslanmaz, Nevşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından başarılı bir şekilde sürdürülen cenaze hizmetlerine yardımcı olmak amacıyla daha önceden 1 adet bulunan cenaze taşıma aracına destek vererek 1 tane cenaze taşıma aracını Nevşehir Belediyesi'ne bağışladı.

Yapılan bağışla Nevşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ndeki araç parkına dahil olan araç sayısının 2’si cenaze yıkama ve 2’si de cenaze taşıma aracı olmak üzere 4'e yükseldi. Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen yaptığı açıklamada, Nevşehirli hayırsever işadamı Mustafa Paslanmaz'ın yaptığı destekle, cenaze hizmetlerindeki etkinliğin daha da hızlı bir şekilde ortaya konulacağını söyledi.

Nevşehir'de cenazelerin genellikle 2 camide kaldırıldığını belirten Seçen, daha önceden 1 olan cenaze aracı ile bu konuda sıkıntı yaşamalarına karşın, Paslanmaz ailesinin bu katkısı ile bu konuda önemli bir sorunun da çözüme ulaştırıldığını belirtti. Seçen, "Bu aracı cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere Nevşehir Belediyesi 'ne bağışlayan Mustafa Paslanmaz büyüğümüze teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki bu araç ile verdiğimiz cenaze hizmetleri biraz daha hızlılık kazanacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 11:20:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?