5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Çevre yoluna köprülü kavşak

NEVŞEHİR'DE AKSARAY ÇEVRE YOLU,  KÖPRÜLÜ KAVŞAĞA SAHİP OLACAK

Nevşehir'de kent içi trafiğinin etkin bir şekilde çözüme ulaştırılması amacıyla Nevşehir Belediyesi ile Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliği halinde Aksaray çevre yolunun başlangıç noktası Köprülü Kavşağa sahip olacak.

Bu alanda temel alt yapı çalışmalarının başlatılması nedeniyle açıklamalarda bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir'e Ürgüp-Avanos ve Gülşehir yollarında yapılan köprülü kavşaklardan sonra Aksaray Çevre Yolunun başlangıç noktasının da köprülü kavşak haline getirileceğini söyledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir'deki trafik düzeninin daha sağlıklı bir şekilde işlemesine de önemli katkılar sağlayacak Aksaray Çevre Yolu Köprülü Kavşağının birkaç aylık bir çalışmanın ardından hizmete kazandırılmasının planlandığını söyledi.

Nevşehir Belediyesi tarafından bu alanda devam ettirilen alt yapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını kaydeden Ünver, bu alanda 8 Temmuz 2010 günü yapılacak beton işlemlerinin ihalesinin yapılacağını ve herhangi bir sorun çıkmaması halinde Ağustos ayının ilk haftasında bu alanın araç trafiğine açılmasının planlandığını kaydetti.

NEVŞEHİR'DE AKSARAY ÇEVRE YOLU,  KÖPRÜLÜ KAVŞAĞA SAHİP OLACAK
NEVŞEHİR'DE AKSARAY ÇEVRE YOLU,  KÖPRÜLÜ KAVŞAĞA SAHİP OLACAK
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 15:09:03
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 09:03:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?