6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

CHP adayı esnaf ziyaretinde

CHP Nevşehir birinci sıra Milletvekili adayı Bekir Ödemiş, hedeflerinin her alanda bir dünya kenti Nevşehir oluşturmak olduğunu söyledi.

Seçim öncesi hazırlıklarını sürdüren CHP Nevşehir il teşkilatında Milletvekili adaylarının esnaf ziyaretleri devam ediyor. CHP Nevşehir birinci sıra Milletvekili Adayı Bekir Ödemiş, partisinin yöneticileri ile birlikte Galericiler Sitesi ve Sanayi Sitesinde esnafların sorunlarını dinleyerek projelerini anlattı.

Yaptığı ziyaretlerde esnafların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyen Bekir Ödemiş, seçimlerin Türkiye'de ve Nevşehir'de bir yenilenmenin öncüsü olacağına inandığını söyledi. Ödemiş, "Türkiye'nin ve Türk insanlarının önünü açacak bir seçim olmasını diliyorum. Her seçim taze bir başlangıç, bir yenilenmedir. Çünkü Türkiye büyük bir ülke, büyük ülke olmanın avantajları da var dez avantajları da var.Dünyanın imrendiği bir coğrafyada yaşıyoruz ve böylesine bir coğrafyada yaşamanın bazı zorlukları var. Siyaset kurumu da hükümetlerde zaman içerisinde yoruluyor ve bir yeni taze kana ihtiyaç duyuyor. Ben seçimi de böyle bir sürecin başlangıcı olarak görüyorum. İnşallah bu seçimlerde bir yenilenmenin, bir kan değişiminin öncüsü olur" dedi.

Nevşehir'in sanayi, turizm ve tarım konusunda ciddi sorunlarının bulunduğunu ve bunları çözebilecek bilgi ve birikime sahip olduğunu kaydeden Bekir Ödemiş, AK Parti döneminde Nevşehir'de yapılan iyi işlerin yanında eksikliklerinde bulunduğunu vurguladı. Hedeflerini daha gelişmiş Nevşehir olarak açıklayan Ödemiş, " Bir tek hedefimiz var, tarımda, sanayide, turizmde, eğitimde, sağlıkta bir dünya kenti Nevşehir yaratmak.İnsanlarımızın hayat standartlarını Türkiye'nin ilk sıralarına girebilecek, hatta dünyanın ilk sıralarına girebilecek bir noktaya getirmek.Çünkü Nevşehir'in insan potansiyeli de buna hazır, doğal potansiyeli de buna hazır. Nevşehir'deki çalışma azmi de vatan sevgisi de buna hazır diye düşünüyorum" diye konuştu.

 

 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2007 Pazartesi 19:06:51
Güncelleme :11 Haziran 2007 Pazartesi 21:15:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?