4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

CHP'den GÖKBİR'e ziyaret

CHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Süleyman Kurt, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği'ni (GÖRBİR) ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren CHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Kurt, beraberindeki CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş ve Merkez İlçe Başkanı Cemal Aydeniz ile birlikte GÖRBİR’i ziyaret etti.

Burada Dernek Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Kemikkıran ile bir süre görüşen Süleyman Kurt, CHP olarak özürlülerin sorunlarına karşı büyük bir duyarlılık gösterdiklerini kaydetti. Belediye Başkan adayı Kurt, özürlülerin normal hayat sürmelerinin ancak, toplumsal duyarlılığın oluşturulması ve toplumun bilinçlendirilmesiyle mümkün olacağını söyledi.

Dr. Süleyman Kurt, "Özürlü yurttaşlarımızın sorunları tüm büyük laflara ve vaatlere karşın her yıl biraz daha artarak devam etmekte. CHP olarak amacımız geniş çözüm uygulamalarıyla, program ve projelerimizle onlara yaşamı kolay kılmaya çalışmaktır" dedi.

GÖRBİR Başkan Yardımcısı Mahmut Kemikkıran ise, CHP'li yöneticilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, bir sivil toplum kuruluşu olarak tüm partilere eşit mesafede olduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 15:00:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?