4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

CHP'den muhtarlara ziyaret

CHP Nevşehir İl ve Merkez İlçe teşkilatı yöneticileri, yerel seçimler öncesinde mahalle ve köy muhtarlarını ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

CHP İl Başkanı Bülent Yumuş, Merkez İlçe Başkanı Cemal Aydeniz ve diğer parti yöneticileri ile birlikte Nevşehir Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. CHP olarak Yerel Seçimler öncesinde mahalle ve köy muhtarlarını ziyaret edeceklerini belirten İl Başkanı Yumuş, bu ziyaretlerin ilkini Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Mahalle ve köylerinin dertleri hakkında bilgiler alarak çözüm önerileri üreteceklerini ve bunları ilgili makamlara ileteceklerini ifade eden Yumuş, "Yerel Seçimlere kadar il genelindeki tüm mahalle ve köy muhtarlarını yerlerinde ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretlerde muhtarlarımızdan mahallelerinin sıkıntıları hakkında bilgiler alacağız. Bu meseleleri valiliğimiz, kaymakamlıklar ile belediyelerimize iletip, takipçisi olacağız. Ayrıca ziyaret ettiğimiz mahalleler de Yerel Seçimler öncesinde bizlere kaynak olarak çeşitli verileri de toplayarak bir rapor hazırlayacağız" dedi.

Demokrasilerin birinci basamağı olan muhtarların ancak seçimler de hatırlanmasından yakınan Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ise, CHP yöneticilerine başlattıkları bu çalışmadan dolayı teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 18:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?