3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

CHP'den Şehitler Parkına ziyaret

CHP Nevşehir İl ve Merkez İlçe yöneticileri, son günlerde gelen şehit haberleri üzerine, Nevşehir Şehitliği'ni ziyaret ederek, Atatürk ve Şehitler Anıtı'na çiçek koydu.

Beraberinde parti yöneticileri ile birlikte Nevşehir Belediyesi Şehitler Parkı'nı ziyaret eden CHP İl Başkanı Bülent Yumuş, burada yaptığı açıklamada, son günlerde gelen şehit haberlerinden duydukları üzüntüyü dile getirdi. Yumuş, "TSK kara harekatına başladı.

Şu soğuk kış günlerinde vatandaşlar dışarı çıkmaya dahi imtina ederken, Mehmetçik bu şartlarda vatanını korumak için canı pahasına mücadele etmektedir. Bugüne kadar bu harekatta 3 korucu ve 17 askerimiz şehit oldu. Bizlerde CHP yöneticileri olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Bu harekatı TSK'nın başarıyla tamamlayacağına güvencimiz tamdır" dedi.

İl Başkanı Bülent Yumuş'un konuşmasının ardından CHP'li yöneticileri, Atatürk ve Çanakkale Şehitleri Anıtı'na ellerindeki kırmızı karanfilleri bıraktı.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 16:08:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökay öztürk IP: 88.230.40.xxx Tarih : 5.03.2008 17:21:59

sn bülent yumuş ve çalışma arkadaşlarını ve il yöneticilerini bu örnek davranışlarından dolayı kutluyorum.herkese örnek bir davranış sergilemişlerdir başarılarının devamını diliyorum