3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

CHP'den yeni MHP teşkilatına ziyaret

CHP Nevşehir İl Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde MHP Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Varol'u ziyaret etti.

CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, Merkez ilçe Başkanı Cemal Aydeniz ve beraberindeki parti yöneticileri, MHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Varol'u ziyaret etti.

Yeni görevinde Mehmet Varol'a başarılar dileyen CHP İl Başkanı Yumuş, Nevşehir'in sorunlarının çözümü noktasında her iki partinin iş birliği içerisinde çalışmalarını yürüteceğini söyledi.

CHP'li yöneticilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden MHP il Başkanı Mehmet Varol ise, "Hükümetteki partinin ve muhalefetteki partilerin kendilerine has görevleri var. Muhalefet partilerinin, ülkede yapılması gereken, geciken eksiklikleri kamuoyuna aktarmakla görevlidir. Bu manada biz üzerimize düşeni bu güne kadar nasıl yaptıysak bundan sonrada yapacağız. Tüm siyasi partiler gibi MHP'de muhalefet yapmasındaki hedefi, hizmet etmek için sıranın kendisine gelmesini beklemektir. En iyisini yapmak, mükemmeli yakalamak için bütün siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları kendi üsluplarınca bir hizmet yarışı içerisindeler. Bu vesile ile CHP'ye ve yöneticilerine başarılar diliyorum.Bu ziyaretlerinden dolayı teşkilatlarım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 11:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?