4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

CHP'li Aydeniz istifa etti

CHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Cemal Aydeniz, partideki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı'nı bir yılı aşkın süredir devam ettiren Cemal Aydeniz, düzenlediği basın toplantısı ile görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Görev süresince kendisine destek olan il, merkez ilçe kadın kolları ve belde teşkilat yöneticileri ile parti üyelerine teşekkür eden Aydeniz, istifasındaki en büyük etkenin İl Başkanı Bülent Yumuş ile yönetim anlayışlarındaki fark olduğunu vurguladı. Aydeniz, "Benim düşüncemde kula kulluk yoktur. Benim düşüncemde fikir birliği çok önemlidir.Benim düşüncemde dedikoduya yer olmayıp; örgütlü çalışma vardır, örgüte hizmet vardır, parti üyelerine değer vermek vardır. Bir partili olarak bu düşünceleri çok önemsiyorum. Bugüne kadar görevimi noksansız yapma gayreti içinde oldum. Partimde yerel yönetici olmaktan onur duydum. Bundan sonraki yaşamımda da parti üyesi olmaktan onur duyacağım" dedi.

Aydeniz, istifa dilekçesini partisinin il başkanlığına sunduğunu da sözlerine ekledi.Cemal Aydeniz'in görevinden istifa etmesini değerlendiren CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş ise, aralarında bir kırgınlık olmadığını ve kendisine bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

Yumuş, "Kendisinin bugüne kadar partimize çok büyük hizmetleri bulundu. Bu yüzden kendisine partim adına teşekkür ediyorum. Aramızda yönetim farklılıkları olduğu doğru. Kendisinin ilçe yönetiminin yanı sıra kadın kolları teşkilatları ile bazı sorunları oldu. Biraz yoruldu, biraz da yıprandı" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 18:13:19
Güncelleme :20 Mayıs 2009 Çarşamba 18:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?