5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

CHP'li gençlere yeni başkan

CHP NEVŞEHİR GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI'NA AHMET YILDIZ GETİRİLDİ

CHP Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Ahmet Yıldız getirildi.

Nevşehir'de uzun bir süredir boş kalan CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine, daha önce partinin Ürgüp İlçe Gençlik Kolları başkanlığı görevini de yürüten Ahmet Yıldız getirildi.

 Partinin gençlik kollarındaki yeni yapılanma nedeniyle, partili gençler ile düzenlenen yemekli programda bir araya gelen CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, parti olarak kadınlara ve gençlere büyük önem verdiklerini ve bu kapsamda il genelinde yeni bir yapılanmaya gittiklerini kaydetti.

2011 yılında gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde partilerinin gençlik ve kadın kollarından çok umutlu olduklarını ifade eden Yumuş, "Toplantımıza katılan gençlerimize yönelik yaptığımız ankette partimizin gençlik kolları bünyesinde ne gibi çalışmalar yapmamız gerektiğini, gençlik kollarımızın daha aktif bir hale getirilmesi için neler yapmamız gerektiğini, gençlerimizin partimizden beklentilerini öğrendik. Kendileriyle yaptığımız bire bir sohbetlerde ve anket çalışmamızda bu konuları bizzat kendilerine sorduk ve görüşlerini aldık.Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak amacımız bir süredir atıl kalan partimiz gençlik kolları örgütlerini siyasetin içerisinde daha aktif bir rol almasını sağlamaktır. Bu amaçla önümüzdeki günlerde il gençlik kollarımızın ardından ilçelerimizde de gençlik kolları örgütlenmelerimizi kuvvetlendireceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 15:31:03
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 09:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?