5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Çobana validen yardım eli

NEVŞEHİR'Lİ ÇOBANA VALİDEN YARDIM ELİ

Nevşehir'de 2 yıl önce satın aldığı televizyonun taksitlerini ödeyemediği için hakkında 3 ay hapis kararı çıkan Nevzat Hamurcu'nun durumunun araştırılması için Vali Osman Aydın SYDV yetkililerine talimat verdi. Vali Aydın, Hamurcu için vakıf aracılığıyla destekte bulunacaklarını söyledi.

Vali Osman Aydın gazetecilkere yaptığı açıklamada, merkez ilçeye bağlı Çardak beldesinde çobanlık yaparak geçimini sağlayan Nevzat Hamurcu (40)'nun, 2 yıl önce Nevşehir'den bir mağazadan televizyon ve buzdolabı satın aldığını ve aldığı eşyaların taksitlerini ödeyemediği için hakkında 3 ay hapis kararı çıktığı yerel gazetelerdeki haberlerden öğrendiğini belirtti.

Eşi kanser olan ve 800 TL borcu yüzünden hapse girecek olan Nevzat Hamurcu'nun durumunun araştırılması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) yöneticilerine talimat verdiğini ifade eden Aydın, "Gazetede çıkan haberler üzerine vakıf yöneticileri ile görüştüm ve Nevzat Hamurcu'nun durumunun araştırılmasını istedim. Araştırma sonucuna göre gereken neyse yapılacak" dedi.

NEVŞEHİR'Lİ ÇOBANA VALİDEN YARDIM ELİ
NEVŞEHİR'Lİ ÇOBANA VALİDEN YARDIM ELİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 12:08:03
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 12:21:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?