6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

Çocuklar böyle tehlikeye atıldı

Nevşehir'de teröre lanet mitingine katılan bir kamyonet sürücüsü, kullandığı aracın kasasında 20 çocuk bulunmasına rağmen yaptığı hareketler ile akrobatları aratmadı.

Nevşehir'de son günlerde art arda gerçekleştirilen mitinglere çok sayıda çocuk da katılıyor. Çocuklar miting alanlarına gelirken ve miting sırasında oluşturulan araç konvoylarında ilginç görüntüler oluşturuyor. Miniklerin araç kasalarında yaptıkları tehlikeli yolculuğa bir de sürücülerin yaptığı ilginç sürüş denemeleri eklenince trafikte hem düşündürücü hem de korkutucu görüntüler ortaya çıkıyor.

Katıldığı miting sonrası kalabalık bir araç konvoyu ile askerlik şubesi önüne giden sürücülerden biri de bir yandan çocuklara sloganlar attırırken bir yandan da aracını kullandı. Bu sırada bedeninin büyük bölümünü araçtan çıkartan sürücü, tek kol ve tek bacakla aracı kullanmaya devam ederken, kendisine ön koltukta oturan henüz 5 yaşındaki bir çocuk yardımcı olmaya çalıştı.

Çocukları araç kasasında yolculuk eden baba İlker Serhat Kokmaz, gazetecilerin "Çocukları böyle taşımak tehlikeli değil mi?" sorusuna, "Vatan için feda olsun" şeklinde cevap verdi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2007 Perşembe 10:10:51
Güncelleme :25 Ekim 2007 Perşembe 10:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?