4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Çubukçu, Nevşehir'e geliyor

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, bir dizi temel atma ve açılış törenine katılmak üzere 30 Eylül Perşembe günü Nevşehir'e gelecek.

29 Eylül 2010 Çarşamba günü Nevşehir'e gelecek olan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ilk olarak 30 Eylül 2010 Perşembe günü saat 09:00'da Nevşehir Üniversitesi Rektörlük Hizmet Binası ile Sosyal tesislerin temel atma törenine katılacak.Nevşehir Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin hizmete açılış törenine katılacak olan Çubukçu, daha sonra Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı makamında ziyaret edecek.

Daha sonra Nevşehir Üniversitesi'nin 2010-2011 yılı Akademik yıl açılış programına katılmak üzere Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'ne gidecek olan Bakan Çubukçu için Yrd. Doç. Dr Kubilay Kolukısa tarafından kısa bir müzik dinletisi gerçekleştirilecek.

Taraka Tomiiko'nun yöresel Japon dans gösterisi ile ERASMUS öğrenci korosunu da dinleyecek olan Bakan Çubukçu burada bir de konuşma yapacak.

Bakan Çubukçu ayrıca aynı gün , 2000 Evler Mahallesi'ndeki TOKI Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Uçhisar'da hayırsever İş adamı Mustafa Çankaya'nın babası Haydar Çankaya adına yaptırdığı İlköğretim okulunun da açılışına katılacak.

Açılışların ardından sırasıyla Nevşehir Valisi Osman Aydın, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti İl Başkanı Ersan Erkut'u ziyaret edecek olan Bakan Çubukçu, Ankara'ya hareket etmek üzere Nevşehir'den ayrılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2010 Pazartesi 15:32:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?