3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Dar gelirlilerin gözdesi ucuzluk pazarları

Yaklaşan Ramazan bayramıyla birlikte eşsiz promosyon ve kampanyalarla vatandaşların dikkatini çekmeye çalışan mağazalar belli bir kesimin dikkatini çekmeyi başarsa dahi, dar gelirli ailelerin dikkatini çekmeyi başaramıyor.Dar gelirli ailelerin gözde alışveriş mekanlarından olan ucuzluk pazarları o kadar promosyon ve kampanyalara rağmen mağazalara alışveriş konusunda meydan okuyor.

Fiyatların uygunluğu ve çeşitlerin fazlalığıyla müşterilerini kendisine çeken ucuzluk pazarları bu bayram da en çok kazanan işletmeler arasında yerini almayı hak ediyor.
Fiyatlar olarak mağazaların yarı fiyatına sattıkları ürünlerle dikkat çeken ucuzluk pazarları fiyatları daha da aşağıya çekmek için çözümler arıyorlar. Mağazalarda 20 - 25 milyon arası olan bir kazağı 7,5 - 12,5 milyon arası, 15 - 25 milyon arası olan bir pantolonu 7,5 - 15 milyon arası 15 - 20 milyon arası olan bir gömleği ise 5 - 10 milyon arası satışa sunan ucuzluk pazarları bazen gelir seviyesi iyi olan ailelerin de tercih ettiği bir alışveriş merkezi olarak görünebiliyor.

Kapadokya
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2004 Cuma 12:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?