5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Demokrasi elçileri stant açtı

DEMOKRASİ ELÇİLERİ STANT AÇTI

Nevşehir'de AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'nca "Demokrasi Elçileri" standı açıldı. Açılan stantta, AK Partili gençler, vatandaşlara referandumda niçin 'evet2 oyu kullanmaları gerektiğini anlatan broşürler dağıttı.

Eski PTT binası yanında açılan stantta basın açıklaması yapan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Yasin Güneş, demokrasi elçilerinin stantta halka referandumu anlatacağını söyledi. 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan referandumu son derece önemli gördüklerini ve bu konuda halkı bilinçlendirmek istediklerini belirten Güneş, "Bu anayasa değişikliğine sonuna kadar destek vereceğiz. Hükümetin başlattığı bu büyük değişim aslında bir parti politikası değil yapılması gereken bir değişikliktir. İktidara gelen ve iktidara gelmek isteyen bütün partiler bu değişikliğin yapılmasını söylerler ama her ne hikmetse bunu yapan AK Parti olduğu için buna destek yerine köstek oluyorlar. Ama bütün halkımız bilmelidir ki bizlerin yapmış olduğu bu çalma bir seçim çalışması değil, bu oyalamada bir seçim oyalaması değildir" dedi.

Anaya değişikliği paketinin Türkiye'nin geleceğini yakından ilgilendirdiğini vurgulayan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş, bu konuda muhalefet partilerinin 'hayır' kampanyasını eleştirdi. Güneş, "Bu halkımızın geleceği için, halkımızın refahının artması için bir oylamadır. Bu oylamaya muhalefet partilerinin yöneticileri değişikliğin içeriğinden bahsetmeden 'hayır' deseler bile inanıyoruz ki halkımız bu değişiklik paketinin içeriğini inceleyerek, bunun halkımız için faydalı olduğunu görüp 'evet' diyeceklerdir. Bunun için Nevşehir'de çarşı merkezindeki farklı noktalara stantlar açarak bu paketin içeriğini anlatan broşürler dağıtacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 14:36:03
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 13:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?