4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Dereceye giren eserler belirlendi

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından merhum gazeteci Nihat Saçan anısına düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren eserleri belli olduğu, ödülleri ise 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde dağıtılacağı belirtildi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Başer, cemiyet olarak 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenecek olan programda "2023'te Nasıl Bir Nevşehir İstiyorum" konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren eser sahiplerine ödüllerinin verileceğini söyledi.

Geleceğin büyükleri olan gençlerin, cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümünde "2023 yılında nasıl bir Nevşehir arzu ettiklerini" ortaya koyan yarışmada oldukça ilginç ve önemli kompozisyon eserlerini ortaya koyduklarını kaydeden Başer, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak düzenlenen kompozisyon yarışmasında lise çağındaki gençlerin gelecekte nasıl bir Nevşehir arzuladıklarının da ortaya çıkarıldığını söyledi.

Cemiyet Başkanı Başar, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenecek olan özel programda, yarışmada dereceye giren kompozisyon eserlerinin sahiplerine altın, Antalya tatili ve dijital fotoğraf makinesi ödüllerinin verileceğini belirtti.
Bu arada Nevşehirli işadamı Musa Ertaş ise 10 Ocak 2009 Cumartesi günü sabah saatlerinde Dedeman Oteli’nde Gazeteciler Cemiyeti üyelerine ve protokole bir sabah kahvaltısı verecek.

Söz konusu bu davette kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri de verilecek. Aynı davette Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin en yaşlı üyesine de bir onur plaketi takdim edilecek. 6 Aralık 2002 tarihinde kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden merhum gazeteci Nihat Saçan'ın anısına düzenlenen programda Saçan'ın eşi ve kızı da yer alacak.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 16:14:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?