4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Direkteki adam konuştu!

Nevşehir'de bir temizlik şirketinde işçi olarak çalışan ve görev yaptığı sırada bazı şahıslarla tartıştıktan sonra saldırıya uğrayacağını anlayınca kaçarak elektrik direğine çıkan Faruk Suna, "Hırsızlık yaptığı için saldırıya uğradı diye haber yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

20 Temmuz Mahallesi Mıhçıoğlu Sokak'ta ikamet eden Faruk Suna, 7 yıllık temizlik şirketinde işçi olarak çalıştığını söyledi. Temizlik şirketi bünyesinde belediyenin temizlik işlerini yaptığını ifade eden 4 kardeşli ailenin 23 yaşındaki bekar oğlu olan Suna, o gün ise çöp topladıkları sırada yasak olmasına rağmen bazı kişilerin kendisinden molozlarında toplanmasını istediği için tartıştıklarını belirtti.

Tartışmanın hararetli bir hal alması sonucu saldırıya uğrayacağını
anladığı için kaçtığını da sözlerine ekleyen Suna, "Patronuma ve aileme söz verdiğim için kavga etmedim. Kaçarak, önüme çıkan telefon direğine çıkmak istedim. Ama bu direğe çıkamayacağımı anladığım için elektrik direğine çıktım. Elektrik direğine çıkar çıkmak hafif şekilde akıma kapıldım. Orada bir süre bekledikten sonra polislerin de gelmesiyle birlikte aşağı indim" dedi.

Namusuyla çalışıp evine ekmek getirdiğini ifade eden Faruk Suna, bazı gazetelerde çıkan yalan haberlere de tepki gösterdi. Suna, "Namusumla çalışıp evime ekmek götürüyorum. O gün yaşananlar, bazı gazetelerde 'Hırsızlık yaptığı için saldırıya uğraşan şahıs elektrik direğine çıktı' diye yer aldı. Bu haberler tamamen yalandır. Telefonlarımız susmuyor, tanıdıklarımız bundan dolayı sürekli arıyor. Çok zoruma gitti. Haberi bu şekilde yayınlayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 13:39:59
Güncelleme :4 Temmuz 2009 Cumartesi 13:48:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?