3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Domuz gribine karşı dua

DOMUZ GRİBİNE KARŞI DUA

Türkiye genelinde artan domuz gribi vakalarına karşı, Nevşehir'deki görme engelliler de bir dizi tedbir aldı.

Dernek binalarını temizleyerek dezenfekte eden görme engelliler, daha sonra domuz gribine karşı hep birlikte dua etti.

Nevşehir Görme Engelliler Kültür ve Birleşme Derneği'nin Kasaplar Çarşısı'nda bulunan dernek binasında bir araya gelen dernek başkanı Erol Mutlu, dernek yöneticileri ve üyeleri, domuz gribine karşı temizlik yaptı. H1N1 virüsüne karşı dernek binalarını dezenfekte ederek yeniden boyayan dernek yöneticileri ve üyeleri, daha sonra Hafız Mahmut Kemikkıran öncülüğünde hep birlikte dua etti.

Aynı zamanda dernek yöneticisi olan Hafız Mahmut Kemikkıran, duada, "Ya Rabbi, karşı karşıya bulunduğumuz bu felaketlerden ülkemizi, milletimizi koru. Ülkemize hayırlı günler eyle ya Rabbi. Devletimizi, milletimizi, memleketimizi her türlü musibetlerden, felaketlerden, belalardan, her türlü şerlerden rahmetinle muhafaza eyle. Ey yüceler yücesi olan Rabbimiz ülkemizi her türlü belalardan, bilhassa son günlerde maruz kaldığımız bu korkunç hastalıktan, bu grip hastalığından sen muhafaza eyle" ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Erol Mutlu ise yaptığı açıklamada, gribe karşı dernek olarak bir dizi tedbir aldıklarını söyledi. Mutlu, "Dernek binamıza her gün çok sayıda üyemiz geliyor. Üyelerimizi bu bulaşıcı hastalıktan korumak için dernek binamızı temizleyerek yeniden boyadık. Belaların, husumetlerin gitmesi için ayrıca dua ettik" diye konuştu.

DOMUZ GRİBİNE KARŞI DUA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 14:52:04
Güncelleme :28 Ekim 2009 Çarşamba 16:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?