4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

DP, MHP'yi desteklemeyecek

DP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Hüdai Eraslan, belediye başkanlığı seçimlerinde başka bir partinin adayını destekleyecekleri yönündeki iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

Mahalli İdari Seçimleri için DP'nin Nevşehir'de MHP'nin belediye başkan adayını destekleyeceği iddialarına cevap veren DP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Hüdai Eraslan, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi.

Eraslan, "Partimizde daha önce yöneticilik yapan ve şu an parti üyeliği dışında hiçbir görevi bulunmayan Zafer Salgın, başka bir partiden belediye başkanı adayı olan Yalçın Demir ile esnafları gezerek, DP olarak MHP'ye destek verildiğini söylediği yönünde duyumlar alıyoruz. Zafer Salgın'ın partimiz ile üyelik dışında herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır. Bunun kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz. Biz hizmet için, Nevşehir için buradayız. Seçimi kazanmak konusunda ne gerekiyorsa parti yönetimiiz tarafından yapılacaktır" dedi.

DP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım ise, "Nevşehir için hizmete talibiz. İnancımız, mevcut belediye başkanından daha iyi bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağımızdır. Bu anlamda Türkiye'nin en köklü siyasi geleneğinin bir mensubu olarak adres bellidir. Adres Demokrat Parti'dir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 14:25:09
Güncelleme :17 Şubat 2009 Salı 14:42:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yavuz Cidem IP: 217.238.22.xxx Tarih : 17.02.2009 16:55:45

Slm Ülküdaslarim DP,li bölücülerin Allaha cok sükür Milliyetci Hareketin ihtiyaci yok biz Nevsehirliler olarak adayimizi gercek calisacagina inaniyoruz ve destekliyoruz bu durumda vatandasimiz elini vijdanina koyar Reisini secer Bölücülere ve Din ismarcilara gereken cevabi verecektir Saygilarimla