4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

DP Merkez ilçe başkanı; Parlatan

Demokrat Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı görevine, Ali İhsan Parlatan atandı.

Demokrat Parti(DP) Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Ali İhsan Parlatan, partilerinin Nevşehir İl ve merkez ilçe teşkilatlarının yasal süresi içerisinde kongrelerini yapmamasından dolayı münfesih duruma düştüğünü ve bu nedenle parti genel merkezinde il başkanlığına Murat Boz’un, merkez ilçe başkanlığına ise kendisinin görevlendirildiğini açıkladı.

Münfesih duruma düşen DP’nin Nevşehir İl Teşkilatı ve Merkez İlçe Teşkilatının en kısa süre içerisinde kongrelerini yapmak amacıyla genel merkez görevlendirmesini kabul ettiklerinin ifade eden Parlatan, merkez ilçe yönetim kurulunda yaptıkları ilk toplantıda kongre kararı aldıklarını söyledi.

Ali İhsan Parlatan, “Bu karar doğrultusunda kongremizi yapmak için ilk basamak olan delege tespitlerine başladık. 3 Ağustos 2009 Pazartesi gününe kadar partimizin merkez ilçe kongresinde delege olmak isteyen partililerimizin, partimize başvurmaları gerekmektedir. Delege tespitine müteakiben kongre tarihimizi de açıklayacağız. DP’ye yakışan, demokratik bir şekilde, tüm partililerimizi kucaklayan bir kongre yapacağımızdan herkesin emin olmasını isterim” dedi.

DP Genel Merkezi tarafından yapılan görevlendirme doğrultusunda, partinin Ali İhsan Parlatan başkanlığındaki Merkez İlçe Yönetim Kurulu’nda; Mehmet Yüce, Asım Çelikdur, Nevzat Öztürk, Rahmi Öz, Yaşar Arabulan, Atıf Gökçe, Ali Karakaş, Murat Kul, Musa Yücel, Öner Akkuş, Mehmet Tunçdemir, Cevat Kömürcü, Yunus İnce, Mustafa Sarıkuzu, Nusret Bilgin, Ekrem İnce, Yaşar Tetik ve Hasan Babuşçu yer alıyor.

 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 18:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?