3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

DP'nin başkan adayı açıklandı

DP Nevşehir merkez belediye başkan adayı diş hekimi Selçuk Yıldırım oldu.

DP Nevşehir İl Başkanı Fatih Çiftçi, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, partilerinin Nevşehir Belediye Başkan adayını kamuoyuna açıkladı.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partilerinin Nevşehir Belediye Başkan adaylarının Selçuk Yıldırım olduğunu belirten İl Başkanı Çiftçi, tüm beldelerde olduğu gibi Nevşehir'de de iddialı olduklarını vurguladı.

Çiftçi, "Artık Türkiye'nin kent rantlarını ona, buna peşkeş çekmeyen, vatandaşları ve sivil toplum örgütlerini kararların oluşumuna katacak bir yerel yönetim anlayışına ihtiyacı var. Bu anlamda katılımcı, özgürlükçü, üretken ve nefsine değil millete hizmet ilkesinden hareket eden bir yerel yönetim anlayışı için milletin huzurundayız. İnşallah 29 Mart günü hemşehrilerimiz ve tüm Türkiye yeni bir yönetim anlayışı ile değişen, gelişen ve dünyada lider bir Türkiye'nin temelini atmak için gereğini yapacak ve bu tarihi değişimin başlangıcı olacaktır" dedi.
DP Nevşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Yıldırım ise, adaylığının tüm Nevşehir halkı için hayırlı olmasını dileyerek, toplumun tüm kesimlerinden oy beklediğini kaydetti.

Partili vatandaşlarında katıldığı basın toplantısında, konuşmaların ardından DP İl Başkanı Fatih Çiftçi tarafından Selçuk Yıldırım'a parti rozeti takıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 19:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?