3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

DSP Nevşehir'de adaylarını tanıttı

Demokratik Sol Parti (DSP), Nevşehir’de belediye başkan ile belediye meclisi ve il genel meclisi adaylarını tanıttı.

DSP Nevşehir İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Yaşar Bahçeli, adaylar ve partililer katıldı.

Burada konuşan DSP Nevşehir İl Başkanı Yaşar Bahçeli, partilerinin Nevşehir merkez belediye başkanlığı için Sait Selvi, merkez il genel meclis üyeliği için Ramazan Şimşek ve Hüseyin Tarı, Avanos Belediye Başkanlığı için Seyhan Duru, belediye meclis üyelikleri için Turan Yasakçı, Murat Kültür, Vehbi Duru ve Mustafa Yayla, il genel meclis üyeliği için Ramazan Çömlekçi, Gülşehir Belediye Başkanlığı için Saadettin Saygılı, Tuzköy beldesi belediye başkanlığı için Namık Dönmez, Abuşağı beldesi belediye başkanlığı için Ramazan Altuntaş, Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca beldesi belediye başkanlığı için Harun Sarıaslan, belediye meclis üyeliği için Oktay Dağdeviren ve il genel meclis üyeliği için Ömer Turgut, Derinkuyu ilçesinde il genel meclis üyeliği için Coşkun Keskin ve Süleyman Yükeli ile Hacıbektaş ilçesine bağlı Kızılağıl beldesi belediye başkanlığı için Yusuf Öztürk ve il genel meclis üyeliği içinde Feyzullah Yılmaz'ı aday gösterdiklerini açıkladı.

Partilerinin güçlü olduğu merkezlerde aday göstermeyi tercih ettiklerini ve adayları seçerken oldukça titiz davrandıklarını kaydeden İl Başkanı Bahçeli, "Tüm adaylarımız, aday oldukları merkezlerde doğmuş, büyümüş, oradaki okullara gitmiş, orada yöneticilik yapmış kişiler. Dolayısıyla aday oldukları merkezlerin sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılabileceğini çok iyi biliyorlar. Biz yerel seçimler sonrasında yakın bir tarihte genel seçimlerinde yapılacağını düşünerek hazırlıklarımızı ve çalışmamızı yapıyoruz. Vatandaşlarımızın, adaylarımıza göstereceği teveccüh ile bu merkezlerde DSP'li yöneticiler iş başına gelecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 15:22:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?