4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Duble yol bu ay bitiyor

Nevşehir-Ürgüp karayolunda bir süredir devam eden duble yol çalışmasının Ekim ayı sonunda tamamlanacağı bildirildi.

Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi kaynaklarıyla Nevşehir-Ürgüp karayolunda 2008 yılının Mayıs ayında yapımına başlanılan 14 kilometre uzunluğundaki duble yol çalışmalarında son aşamaya geldiklerini belirtti.

Ramazan Bayramı öncesinde karayolunda temel çalışmaların tamamlandığını vurgulayan Tatar, hava muhalefeti nedeniyle asfalt çalışmalarına ara verildiğini kaydetti.

Hava şartlarının elvermesi durumunda önümüzdeki birkaç gün içerisinde asfalt çalışmasına başlayacaklarını kaydeden İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar, "Asfalt çalışmalarında yağış çok önemli. Bu nedenle bu güne kadar asfalt çalışmalarını tamamlayamadık. Yağış olmadığı takdirde bugünlerde asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Bununla birlikte Nevşehir-Ürgüp karayolundaki Uçhisar Kavşağı'nda da bir düzenlememiz olacak. Ekim ayı sonunda yol hizmete açılacak. Bu yolun önceki durumu göz önüne alındığında hem vatandaşların can güvenliği hem de sürüş açısından önemli kolaylıklar sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 13:11:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?