3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Eğitim fakültesi inşaatları sürüyor

NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ İNŞAATLARI SÜRÜYOR

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, yerleşke alanından yapımı süren eğitim fakültesi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Hayırsever vatandaşların katkıları ile yapılmakta olan eğitim fakültesi binası inşaatları çalışmalarını yerinde inceleyen Rektör Kılıç yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Üniversiteye kazandırılan 4'ncü fakülte binası olan eğitim fakültesi binası inşaatlarının aralıksız devam ettiğini söyleyen Rektör Kılıç, binanın 4 katlı ve 5 blok halinde olacağını kaydetti.

Kılıç, 3 bin 600 metrekarelik kapalı alana sahip olan birinci bloğun Nevşehirli hayırsever işadamı Veli Dirikoç tarafından, 3 bin 775 metrekarelik kapalı alana sahip olan ikinci bloğun ise hayırsever iş adamı Asım Dirikoç tarafından yaptırılmakta olduğunu anımsattı.

Kılıç, temelleri geçtiğimiz aylarda atılan eğitim fakültesi inşaatının 2'nci bloğunun bütün katlarının tamamlandığını, iç tefrişat çalışmalarının başladığını ve hava şartlarının iyi gitmesi halinde her iki bloğunun da 2010 yılı mart ayında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ İNŞAATLARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 15:31:00
Güncelleme :26 Aralık 2009 Cumartesi 17:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?