3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Eğitimcilerden belediyeye ziyaret

Nevşehir 2000 Evler Anadolu Lisesi'nin yanı sıra İspanya, Bulgaristan ve İtalya'daki çeşitli liselerle proje ortaklığı ile "Ekmek Kültürü" projesi için Nevşehir'e gelen konuk ülke öğretmenleri, Nevşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Konuk yabancı ülke öğretmenlerini Nevşehir Belediyesi'nde misafir eden Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, öğretmenlere Nevşehir Belediyesi'nin eğitim alanındaki çalışmalarını anlattı.

Nevşehir 2000 Evler Anadolu Lisesi'nin misafiri olarak Nevşehir'de bulunan İspanya'nın I.E.S.Pere Vives Vich, Bulgaristan'ın Kozma Trıcmkov ve İtalya'nın Lıceo Scıentıfıco eğitim kurumu öğretmenleri, Nevşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda ,Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya tarafından karşılandı.

Nevşehir Belediyesi'nin eğitim alanındaki yaptığı çalışmaları anlatan Kaya, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında eğitimin alt yapısının daha dinamik hale gelmesi konusunda etkin projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Kaya, ardından konuk öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim ederken, konuk ülke öğretmenleri de beraberlerinde getirdikleri hediyeleri, Kaya' ya takdim ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 15:08:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?