5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Emekli savcıdan eğitime destek

EMEKLİ SAVCI'DAN EĞİTİME DESTEK

Nevşehir'de emekli Savcı Eren Gören tarafından, Ürgüp ilçesine bağlı İbrahim Paşa köyünde bulunan ilköğretim okuluna 2 ek derslik yaptırılacak.

Emekli Savcı Eren Gören'in eşi Akgül Gönen ve kendisi adına, Ürgüp ilçesine bağlı İbrahim Paşa köyünde bulunan ilköğretim okuluna yaptıracağı 2 ek derslik için Valilik toplantı salonunda protokol töreni düzenlendi.

Vali Vekili Ruhi Paker ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazıl Parlak'ın da katıldığı protokol töreninde konuşan hayırsever Eren Gören, eşi ve kendisinin emekli bütçeleri ölçüsünde eğitime katkı sağlamak istediklerini söyledi. Gönen, "Babam üzün yıllar Nevşehir'in çeşitli ilçe, kasaba ve köylerinde öğretmenlik yaptı. Bende uzun yıllar ülkeme hizmet etmiş biri olarak eğitimin önemini çok iyi biliyorum. Küçük yavrularımıza imkanlarımız ölçüsünde destek olmak, onların daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim görmesi için ilk etapta iki ek derslik yaptırmaya karar verdim. Bunun ardından ise Nevşehir merkez ve Kaymaklı beldesindeki iki ayrı okulda 4 sınıfın tefrişatını üstlenmek istiyorum." dedi.

Hayırsever Eren Gören'e teşekkür eden Vali Vekili Ruhi Paker ise, Gören'in bu davranışının tüm topluma örnek olmasını diledi.

EMEKLİ SAVCI'DAN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 15:55:01
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 16:02:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?