3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Emel Müftüoğlu oyuncluğa ısındı

Rol aldığı 'Son Ağa' adlı dizi filmiyle büyük beğeni toplayan sanatçı Emel Müftüoğlu, şarkıcılığın yanı sıra son yıllarda dizi ve programlarla televizyon kanallarında yer almayı çok sevdiğini söyledi.

Tamer Karadağlı ile birlikte özel bir TV kanalında yayınlanan 'Son Ağa' adlı dizide başrol oynayan Emel Müftüoğlu, çekimler nedeniyle zamanının büyük bölümünü Nevşehir'de geçiriyor. Setten arta kalan zamanlarda Nevşehir ve Ürgüp'ü gezen Emel Müftüoğlu, Nevşehir'de Özel Eryılmaz Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Merkezin Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Eryılmaz ile birlikte öğrenme güçlüğü çeken çocukları ziyaret eden sanatçı, öğrencilerin bulunduğu ortamın oldukça modern ve temiz olmasından çok etkilendiğini söyledi.

Emel Müftüoğlu, 'Son Ağa' dizinin çok güzel bir izlenme oranı yakaladığını ve rolü ile ilgili olumlu tepkiler aldığını kaydetti. Bundan sonraki dönemlerde de dizilerde yer almayı sürdürmeyi düşündüğünü ifade eden Emel Müftüoğlu, "Ben zaten çok uzun zamandan beri televizyonla ilgileniyorum. Yani televizyonda birçok program yaptım. Örneğin geçen yıl sezon boyunca her gün özel bir televizyon kanalında yemek programı yaptım. Televizyonla ilgili her şeyi yapıyorum ve seviyorum da. 'Aşk Olsun' adlı bir yaz dizisi yapmıştık, o da çok iyi giden bir diziydi. O dizinin üstüne birçok teklif gelmişti. Ama ağırlıklı olarak drama üzerine idi. Ben kendimi çok fazla drama içinde düşünemedim. Daha komedi olsun istedim. 'Son Ağa' dizisinin senaryosunu çok beğendim. Biraz tabii Ürgüp oluşu korkutmuştu beni. Nasıl gidip geleceğim diye. Ama daha sonra kadro oluşunca dayanamadım ve kabul ettim. İyi ki de kabul etmişim. Burası da çok keyifli bir yer. Buraları tanımak, görmek, buralarda yaşamak iyi geldi bana" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 17:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?