4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Emniyete sosyal tesis

NEVŞEHİR EMNİYETİ'NE SOSYAL TESİS

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nün Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 416 metrekarelik kapalı alana sahip, bünyesinde çok sayıda çok amaçlı salonu barındıran sosyal tesislerin açılış töreninde Erciyes Üniversitesi Klasik Türk Müziği Topluluğu da bir konser verdi.

Nevşehir'de merkeze bağlı Nar beldesinde yapılan Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binası ve Çok Amaçlı Sosyal Tesislerinin açılışı nedeniyle düzenlenen törene Vali Osman Aydın, Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe, Garnizon Komutanı Jan.Albay Turgay Aras, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç, belediye başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Nevşehir İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer Gurulkan, 416 metrekarelik kapalı alandan oluşan Nar Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri bünyesinde, tek katlı düğün salonu, yemekhane, restoran, fırın otopark ve 306 metrekarelik kapalı alana sahip konferans, toplantı salonu gibi tesislerin bulunduğunu söyledi. Gurulkan söz konusu sosyal tesislerin yapımında kendilerine destek veren Nevşehir Valiliği, Belediye Başkanlığı ve sivil toplum kuruluşlarına da teşekkür etti.

Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe ise, "Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olduğumuz sürece kurumlarımızın ve kurumları temsil eden insanların neler yapabileceğini buradaki sosyal tesislerde gördük. Son 7 yıldır Nevşehir'de artık şehirleşme adına çok güzel adımlar atılmış durumda. Bunun yansıması da ülke çapında. Kurumlar arasında şu anda çok güzel bir rekabet var. Bu da bize gurur veriyor" diye konuştu.

Vali Osman Aydın ise konuşmasında, sosyal tesislerin yapımındaki katkılarından dolayı Emniyet Müdürü Dr.Ömer Gurulkan'a teşekkür etti. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nün çok kısa bir sürede sosyal tesislerin yapımını tamamladığını belirten Vali Aydın, tesisin aynı zamanda emsallerine oranla çok düşük bir bedelle yapıldığına dikkat çekti. Vali Aydın, "Katkısı bulunan hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Tabi ki kamu görevlileri yaptıkları bu eserleri sırtlanıp götüremeyecekler. Bu eserler şehrimize kalacak, şehrimizin güzelliklerine ayrı bir güzellik katacak" dedi.

Konuşmaların ardından Erciyes Üniversitesi Klasik Türk Müziği Topluluğu'da mini bir konser verdi.

NEVŞEHİR EMNİYETİ'NE SOSYAL TESİS
NEVŞEHİR EMNİYETİ'NE SOSYAL TESİS
NEVŞEHİR EMNİYETİ'NE SOSYAL TESİS
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 18:26:04
Güncelleme :25 Aralık 2009 Cuma 20:13:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?