6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

Emrah büyük ilgi gördü

Yeni sezonda ekranlara gelecek olan 'Adak' isimli dizi için Ürgüp'te kamera karşısına geçen Emrah'a hayranları büyük ilgi gösteriyor. 

Nevşehir'in Ürgüp İlçesi, Faruk Turgut'un yapımcılığında 15 Eylül tarihinden itibaren Show TV ekranlarında yayınlanacak olan 'Adak' isimli dizi filmin çekimlerine ev sahipliği yapıyor. İlk etapta 70 bölüm çekilmesi tasarlanan dizide başrolleri Emrah, Hande Subaşı, Fatma Belgen ve Şermin Hurmeriç paylaşıyor. İstanbul'da uyuşturucu çeteleriyle yoğun bir mücadeleye giren polis şefinin (Emrah), daha sonra açığa alınması sonrasında meslekten istifa ederek Ürgüp'e yerleşmesiyle başlayan gelişmeleri ele alan 'Adak'ın yönetmenliğini ise Adnan Güler yapıyor. 

Nevşehir merkez ve Ürgüp ilçesinde çekilen dizi için haftanın 5 günü Kapadokya'da bulunan Emrah'ı görebilmek için bölgeye gelen yerli turistler film setinin bulunduğu mekanlara büyük ilgi gösteriyor. Ellerinde fotoğraf makineleri ve cep telefonlarıyla Emrah ile fotoğraf çektirebilmek için uzun süre bekleyen sanatçının hayranları, set önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2006 Pazartesi 13:53:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?