6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

Engelliler için çay partisi

Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu'nun eşi Nebahat Hacımustafaoğlu, engelliler haftası nedeniyle engelli vatandaşlar yararına ve onuruna çay partisi verdi.

Nevşehir Peri Tower Oteli'nde gerçekleştirilen çay partisine, Nevşehir'de engelliler yararına faaliyet gösteren çeşitli vakıf ve derneklerin yöneticileri ile kaymakam ve belediye başkanlarının eşleri katıldı. Engelli vatandaşların canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiği çay partisinde engelliler yararına bir de çekiliş yapıldı. Çay partisinde, kısa adı GÖRBİR olan Nevşehir Görme Engelliler Derneğince açılan bilgisayar kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere başarı belgeleri verildi.

Kursiyerler belgelerini Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu'nun eşi Nebahat Hacımustafaoğlu ve Belediye Başkanı Hasan Ünver'in eşi Ayşe Ünver ile Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci'nin eşi Mualla Güzeldemirci'den aldı. Burada konuşan Nebahat Hacımustafaoğlu, her an herkesin başına bir şeyler gelebileceğini, bu nedenle engellilerin unutulmaması gerektiğini belirtti. Hacımustafaoğlu, her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını belirterek, çayın düzenlenmesinde katkıları bulunanlara teşekkürü bir borç bildiklerini ifade etti.Çay Partisinde engelli vatandaşlar, canlı müzik eşliğinde eğlendi. Engelli vatandaşların, oldukça neşeli oldukları gözlendi. Çay Partisi, yaklaşık 3 saat boyunca devam etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 14:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?