5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Engellilerden Ünver'e teşekkür

GÖRME ENGELLİLERDEN ÜNVER'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu başkanlığındaki bir heyet, 2009 yılı içerisinde engellilere yaptığı katkılardan dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver 'i ziyaret ederek teşekkür etti.Mutlu,günün anısına Nevşehir Belediye Başkanı Ünver 'e Ankara'daki engellilerin sabundan yaptığı süs çiçeğini takdim etti.

Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, engellilerin her alanda etkinliklerinin artırılması yönünde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in ciddi katkılar sağladığını belirterek,dernek olarak 2009 yılı içerisinde Ünver' e yaptığı bu hizmetlerinden dolayı teşekkürü bir borç bildiklerini söyledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver' de engelli vatandaşların hayatın her alanında faaliyetlerini sürdürebilmeleri için ellerinden gelen her türlü imkanın sağlandığını belirterek,bu alandaki kararlı çalışmalarının da bundan sonraki süreçte devam edeceğini kaydetti.

Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu daha sonra,Ankara'da düzenlenen bir toplantıda engelliler tarafından sabun kullanılarak yaptıkları süs çiçeğini Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver 'e takdim etti.

GÖRME ENGELLİLERDEN ÜNVER'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 13:08:03
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 13:14:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?