3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Erkut: 'Seçim sıkıntımız yok'

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut, seçimler öncesinde vatandaşların AK Partili adaylara büyük bir teveccüh gösterdiklerini söyledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut, Nevşehir il merkezinin yanı sıra ilçe ve beldelerde AK Parti döneminde yapılan hizmetlerden dolayı vatandaşların kendilerini büyük bir teveccüh gösterdiklerini belirtti.

Vatandaşların artık istikrar ve yaşadıkları kentlere gelen hizmetlerin devamını istediğini vurgulayan Erkut, seçimlerde partilerinin sandıktan tekrar birinci parti olarak çıkacağını kaydetti.

Nevşehir'de AK Parti dışındaki diğer siyasi partilerin adaylarının projeleri hakkında kendisine yöneltilen bir soruyu da cevaplandıran AK Parti İl Başkanı Ersan Erkut, "Ben proje göremedim, sizler görebildiniz mi bilemiyorum. Siyaset ciddi bir iştir, bu noktada projelerde ben halkı tatmin edecek bir şey göremedim. Biz AK Parti olarak işimize bakıyoruz. Yapmış olduğumuz yatırımlar, icraatlar ve devam eden projelerimiz ortada. Bu nedenle bir sıkıntımız yok" dedi.

CHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Süleyman Kurt'un, belediye başkanı seçilmesi durumunda her evden bir kişiye iş sözü vermesini de halkın umutlarıyla oynamak olarak değerlendiren Erkut, "Her aileden bir kişiye iş sözü verdi. Nevşehir 81 bin nüfuslu bir il, her aileyi 4 kişi hesap edersek 20 bin kişi yapar bu. Sayın CHP Belediye Başkan adayı Süleyman Kurt'un bu açıklamayı 17 gün sonra yapması gerekiyordu.Yani bunu 1 Nisan bağlantılı bir açıklama olarak görüyorum. Siyaset ciddi bir iştir, halkın umutlarıyla, duygularıyla oynamasınlar" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 15:44:14
Güncelleme :13 Mart 2009 Cuma 15:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?