3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Eşine saatlerce yalvardı

Nevşehir'de 2 bin TL'lik borcunu ödeyemeyen sara hastası inşaat işçisi intihara kalkıştı. 15 katlı bir inşaatın 9. katına çıkan Hüseyin Kılıç'ı, 1 yaşındaki çocuğuyla olay yerine gelen eşi ve polisler güçlükle ikna edebildi.

Karabük'ten bir süre önce iş bulmak için Nevşehir'e gelen Hüseyin Kılıç (40), uzun süre iş bulamayıp 2 Bin TL'lik borcunu da ödeyemeyince bunalıma girdi. Kılıç, öğle saatlerinde Nevşehir il merkezindeki Avanos Kavşağı'nda bulunan 15 katlı bir inşaatın 9. katına çıkarak intihara kalkıştı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik tedbirleri alırken, Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de inşaatın 3. katındaki terasa branda gerdi. Sara hastası olduğu öğrenilen 3 çocuk babası Hüseyin Kılıç'ın eşi Havva Kılıç (38) da bir süre sonra kucağında 1 yaşındaki oğulları Muhammed'le olay yerine geldi.

Borçlarının ödenmesini ve kendisine iş verilmesini isteyen Hüseyin Kılıç'ı ikna edebilmek için eşi ve polisler yoğun çaba harcadı. Polisler Hüseyin Kılıç'a borçlarını ödeyebilmesi için yardım sözü verirken, eşi Havva Kılıç da, "Çocuklarımızı düşün. Onlar ve ben sen olmadan ne yapacağız?" diye eşine seslendi.

Polisin yoğun çabalarının ardından inşaattan indirilen Kılıç, giriş katında sara nöbeti geçirip yere düştü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Kılıç, ambulansla Nevşehir İ.Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2012 Çarşamba 18:43:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?