4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Esnaf Sarayı 30 Ağustos'ta açılıyor

Nevşehir'de temeli 2006 yılında atılan Esnaf Sarayı'nın inşaat çalışmaların da son aşamaya gelindi. Modern merkezin 30 Ağustos 2008 tarihin de törenle hizmete açılacağı bildirildi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mustafa Sunar yaptığı açıklamada, 4 bin metrekarelik arsası Nevşehir Belediyesi tarafından sağlanan ve temeli 2006 yılının Nisan ayın da atılan Nevşehir Esnaf Sarayı inşaat çalışmaların da son aşamaya gelindiğini belirtti.

Şu anda binanın yüzde 95 oranın da tamamlandığını kaydeden Sunar, "Burası tamamlandığın da kendi binası olmayan odalarımızı burada toplayacağız. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza burada daha hızlı hizmet alabilecekler. Esnaf Sarayı'nın yapımın da Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun da ciddi katkıları oldu" dedi.

Esnaf Sarayı'nın açılışı için 30 Ağustos 2008 tarihin de bir tören düzenlemeyi düşündüklerini söyleyen Mustafa Sunar, törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yanı sıra Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken'in de davet edileceğini açıkladı.

.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 13:13:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?